Ring og bestil tid       75 94 22 55 eller book online

Frisør Fredericia – Hos Amazing Hair får vi det bedste frem i dit hår

 

Velkommen hos Amazing Hair

Er du på udkig efter en hyggelig og dygtig damefrisør eller herrefrisør? Hos Amazing Hair har vi siden 2002 sørget for styling, farve og klip af både damer, børn og herrer i Fredericia. Vi har mange års erfaring, og vi klipper hver dag mange forskellige hårtyper, hvilket gør os i stand til ikke blot at levere flotte klipninger og kyndig vejledning i dit valg af frisure, men vi sørger også for en god og behagelig oplevelse hver gang.

Når du besøger os, sørger vi for, at du straks følger dig hjemme. Hos os er alle aldersgrupper velkomne, hvorfor vi gerne betegner os som en familiesalon. Vi tager os god tid til hver kunde, og derfor har vi også egen p-plads, så du slipper for at stille p-skiven og være tidsbegrænset. Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores salon i Erritsø lige uden for Fredericia.

Frisør i Fredericia med tid til selvforkælelse og god service

Som frisør med rødder i lokalområdet har vi mange kunder, der kommer igen. Nye kunder såvel som vores stamkunder kan se frem til en hyggelig snak og en afslappende behandling. Vi sørger bl.a. for at kunne byde på lækker kaffe eller te samt læsestof i form af de nyeste månedsblade. Endvidere har vi vaskestole med behagelig og afstressende shiatsu massage. Vi har også fuld forståelse for kunder, der ønsker at nyde frisør-turen uden småsnak.

Vi deltager jævnligt i kurser, som holder os opdaterede på tendenser inden for vores fag samt udviklinger i moden. Frisørfaget ændrer sig altid, og nye teknikker og produkter tillader os at kunne klippe og farve på nye måder. Vores interesse for hårmode holder os desuden altid opdaterede på tendenser på området. Derfor er vi også altid klar med et godt råd, hvis du mangler inspiration til din næste frisure.

Flot og sundt hår med de bedste produkter

Når det kommer til hårprodukter bør du ikke gå på kompromis – find de rigtige for netop dig. Alle hårtyper kræver nemlig noget forskelligt, ligesom vi har forskellige ønsker til brugen af dem. Vi hjælper dig gerne med at finde shampoo, conditioner, voks eller noget andet, som passer til dit hår og dine præferencer. Har du eksempelvis sart hovedbund, er dit hår tyndt eller vil du gerne have ekstra beskyttende produkter, kan vi tilbyde produkter, der passer til dig. Det gælder også, hvis du foretrækker miljøvenlige produkter med svanemærkning, som er skånsomme for både miljø og hår. Det er særligt relevant for kunder med allergi. Vi forhandler produkter fra udvalgte producenter, der udmærker sig særligt gennem høj kvalitet. Det indebærer bl.a. Tigi, Ingredien og Keune. Alle vores produkter forhandles gennem en dansk leverandør, hvorfor vi ganske ukompliceret kan håndtere sagen, hvis du oplever fejl eller mangler i produktet.

Klip og farve med personligt fokus

Vi lytter altid til dine ønsker. Har du dog brug for et godt råd, eller vil du gerne høre om de nyeste tendenser inden for hår-moden, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed. På den måde finder vi frem til en frisure, der sender dig glad ud af vores dør. I vores rådgivning tager vi altid udgangspunkt i vores erfaring med din ansigtsform, hår-type og stil.

Vi sørger for at alle kunder i vores salon får en oplevelse, der indeholder:

    • En hjertelig og behagelig velkomst
    • God tid til selvforkælelse i en travl hverdag
    • Velklippet og velplejet hår
    • God kundedialog og en hyggelig samtale

Vores priser på klip og farve er yderst fornuftige og konkurrencedygtige. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at få dig til at føle dig godt behandlet. Når du besøger Frisør Amazing Hair i Erritsø nær Fredericia har du mulighed for at få dameklip, herreklip og børneklip. Vi tilbyder også andre behandlinger som fx farvning af bryn, makeup og opsætning af hår til bryllup og andre begivenheder.

 

Vil du bestille en tid?

Har du lyst til at booke en aftale til klip, farve, opsætning eller noget helt andet, er du velkommen til at booke en tid online her (link), eller du kan ringe til os på telefon +45 75 94 22 55. Du kan også sende en mail til post@amazing-hair.dk. Vi glæder os meget til at tage imod dig i salonen.

Frisør Fredericia – mød vores frisører her

Ulla

Jeg har været med til at starte salonen i 2008. Er født og opvokset i Fredericia og har 2 dejlige piger.

Jeg elsker frisørfaget og det at have mulighed for at være kreativ sammen med kunderne.
Jeg er altid smilende og glad og glæder mig til at vi sammen skal gøre en forskel.

Mette Dyrbye

Jeg er 37 år. Født og opvokset i Nordjylland. Udlært i Aalborg /Thisted i 2002. Flyttede til Kolding i 2003 og bor i dag i sdr. Bjert med min mand og to dejlige drenge.

Elsker og brænder for mit fag og glæder mig til at tage imod nye og spændende udfordringer i Erritsø

Stine

Jeg er 28 år, født og opvokset i Fredericia.
Jeg blev udlært i 2010 og elsker stadigvæk alt ved mit job.
Jeg elsker den tilfredsstillelse jeg får, ved at gøre kunder glade.

Navigation