Kvalitets-klip til fordelagtig pris

Hos Amazing Hair bliver du budt velkommen af et fantastisk team bestående af tre kreative frisører. Her er det nyeste inden for hårmode rykket inden for dørene til helt fordelagtige priser. Hos os får du, hvad du betaler for. Vi sætter professionalisme i højsædet, hvor kvalitet og udsøgt service går hånd i hånd.

Hos os får du absolut det bedste frem i dit hår. Vi tager jævnligt på kurser for at følge tidens nyeste tendenser, fordi vi har fokus på at skabe de flotteste resultater hos vores kunder. Vi stræber efter at give dig en positiv oplevelse.

Vi kan, hos Amazing Hair, give dig den frisure, som du går og drømmer om. Vi er naturligvis også klar med gode forslag, hvis du føler, at der skal ske noget nyt og spændende uden at vide helt præcist hvad. Hvis du ønsker, at prøve noget helt nyt og anderledes, har vi ideerne, men vi har også forståelse for, hvornår enkelthed og det velkendte er værdsat. Vi prioriterer at få dit personlige udtryk frem efter en god dialog om din stil, ansigtsform samt dit hårs tilstand og struktur. Vi ønsker nemlig, at gøre det bedste og ikke mindst det rette for dig, sådan at du går ud af døren stilsikker!

Kvalitets behandlinger til attraktive priser hos din frisør i Fredericia

Betal lidt mere og få mere for pengene. Hos Amazing Hair udfører vi behandlinger til priser, der er overskuelige. I vores salon anvender vi en bred vifte af produkter, der opfylder vores krav til funktionel styling, kreativ udvikling og bæredygtighed. Derfor samarbejder vi udelukkende med anerkendte firmaer såsom Keune og Tigi, der producerer kvalitetsprodukter. Derudover tilbyder vi også svanemærkede produkter med og uden parfume, så du trygt kan sætte dig i frisørstolen uden bekymringer om dine allergier. Vi anvender kvalitetsprodukter for at sikre dig det bedst mulige resultat – hver gang.

Du går fra salonen med velvære på højeste plan og med et boost til din selvtillid! Vi garanterer dig et blødt og skinnede hår, der tiltrækker opmærksomheden fra enhver.

Her finder du vores priser på alt fra herreklip med maskine til børneklip, extensions, retning af bryn og meget mere.
Priser

 

Hvad får jeg for pengene?
Hos os garanterer vi dig, at du får noget for pengene. Du får:

  • Et professionelt resultat uanset behandlingstype.
  • Lækkert og velplejet hår, der er tilpasset dine behov.
  • En varm og behagelig velkomst.
  • Et afbræk fra den travle hverdag i selvforkælelsens navn.
  • En god dialog undervejs i behandlingen.

Vi giver os god tid, så vi altid opnår et professionelt resultat.

Du finder os her

Du finder os på Erritsø Bygade 40 i Fredericia. Uden for døren har vi vores egen p-plads, så du slipper for p-skive og tidsbegrænsning. Derfor kan du sidde i stolen med ro i maven og uden bekymringer over parkering.

Forkæl dig selv og dit hår med en behandling hos Amazing Hair i Fredericia. Du kan booke din tid online her, men du er naturligvis også mere end velkommen til at ringe og aftale tid. Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller til din tid, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Tid til selvforkælelse i vores atmosfærefyldte frisørsalon

Nye kunder såvel som vores stamkunder kan se frem til en hyggelig snak og en kyndig behandling i en behagelig og afslappet atmosfære. Vi stræber efter, at du skal føle dig veltilpas fra du træder ind i salonen til du går herfra.

Vi ønsker at dit besøg hos os, skal være et afslappende afbræk i en travl hverdag. Derfor bliver du naturligvis budt på lækker, varm kaffe eller te, hvor du samtidig kan læse i et af vores mange ugeblade samt magasiner.

Så giv dig selv tid og plads til ægte selvforkælelse hos os! Vi garanterer dig et flot resultat. Vi glæder os meget til at se dig i salonen, hvor vi kan give dig lækkert hår i skønne og behagelige omgivelser i dejlige Fredericia.

Mærker

1992 By J.M.Keune Keune