Børneklip

Børnefrisør med brede kompetencer

Når de mindste i familien skal til frisøren, skal det være en succesoplevelse for både dig og dit barn. Trænger din lille pode eller unge tweenager til at blive klippet eller studset? Så tag et kig forbi vores salon i Fredericia, hvor vi elsker at have besøg af børn. I salonen byder vi børn i alle aldersgrupper velkommen med åbne arme, hvor vi sammen skaber en hyggelig atmosfære for dig og dit barn. Så næste gang du nævner, at det tid til en tur ved frisøren vil dit barns øjne lyse op af glæde. Dét er forskellen på en ganske almindelig frisøroplevelse og den oplevelse, vi er med til at give dit barn i vores frisørsalon. Vi har stor erfaring og brede kompetencer inden for børneklip, hvor vi foretager professionel og børnevenlig klipning af dit barn. Som børnefrisør afsætter vi altid god tid til børneklip, hvor vi sætter dit barns behov og ønsker i højsædet. Det gør vi, fordi vi ved, at det giver den bedste oplevelse både for os, dig og dit barn. Vi har tålmodigheden, og vi elsker børn og deres umiddelbarhed.

Hos os skaber rum for enhver og har plads til alle i din familie, fordi vi gerne vil være din families foretrukne frisør. Vi er stolte af at kunne repræsentere en børnevenlig frisørsalon, hvor vi fælles skaber flotte resultater af høj kvalitet til attraktive priser.

 

Inden for vores børneklip tilbyder vi:

Børneklip 0-3 år
Børneklip 4-8 år
Ung pige klip (op til 12 år)
Ung drenge klip (op til 12 år)

 

Moderne børneklip til børn i alle aldre

Hos os finder det både hyggeligt og inspirerende at have børn i salonen. Vi har stor erfaring med at klippe de mindste, både piger og drenge. Vi tilbyder flotte og moderne klip til selv de mindste børn. Det kan være en stor udfordring at få barnet til at sidde stille. – bare rolig. Vi har en masse teknikker, der kan fange dit barns opmærksomhed. Vi har både glæden og tålmodigheden til at klippe de dejlige og energiske børn. Derfor garanterer vi, at det bliver en god oplevelse for dit barn.

 

Pige- og drenge frisure

Hos os er vi specialister i de nyeste trends og skaber tendenser inden for børneklip. Vi tænker kreativt og holder os opdateret på de helt nye, smarte og moderne pige- og drenge frisure. Det gør vi, så vi altid kan vejlede om de nyeste tiltag. Vi anser os som specialister i at aflæse børn og realisere deres ønsker. Deraf skabes trygheden for dit barn, og gør oplevelsen god. I salonen vejleder vi i, hvordan du derhjemme kan sætte og style dit barns hår – på en enkel, hurtig og let måde.

 

Frisure til de seje drenge

Seje drenge har brug for en sej frisure. De fleste drenge har modet til at afprøve en masse forskellige frisure, og her findes der et utal af muligheder. Ved de fleste børneklip for drenge kombinerer vi trim og klip. Det gør vi, så din søn får lige netop den frisure, han ønsker, og som han stolt kan vise frem til vennerne i skolen og på fodboldbanen. Vi leverer alt fra en smart, god drengefrisure til en trendy, sej drengeklip.

 

Frisure til de smukke piger

De smukke piger skal være med på moden – og så er det godt at alliere sig med os. Vi udfører enhver klipning, der behager selv de mest kræsne piger. I vores salon klarer søde klipninger til piger, både med og uden naturkrøller, og smarte klipninger til de friske piger. Vi garanterer, at vi udfører børneklip, der falder i din datters smag. Herefter giver vi gode råd og nemme tricks til at style det flotte hår uanset længde – både smukke flette- og opsætningsmetoder til hverdag og festlige begivenheder.

Mærker

1992 By J.M.Keune Keune