Herrefrisør Fredericia

Kvalitets herrefrisør Fredericia

Leder du efter en kompetent herrefrisør, der tilbyder herreklip lige efter dine præferencer? Så er du landet det rette sted. Hos Amazing Hair i Fredericia skaber vi tendenser inden for herreklip, som egner sig til den stilsikre og modebevidste mand. Vi holder os altid opdateret på de nyeste trends indenfor herreklip, så du trygt kan sætte dig til rette i vores stole. Hos os er kunden i centrum, og vores kompetente frisører står altid klar til at vejlede og finde den bedste løsning, der passer til netop dig. Du kan trygt lægge vejen forbi vores salon, hvis du trænger til et nyt eksklusivt look. Vi sætter en stor ære i, at du føler dig velkommen i vores salon. Vi skaber flotte resultater i høj kvalitet, trods vores billige priser. Kom ind i vores salon og få en snak om den frisure, der passer perfekt til dig.

Billig herreklip

Hos os tilbydes herreklip af erfaren frisør til attraktive priser, hvor vi sætter dine ønsker i højsædet. Vi tilbyder forskellige former for herreklip. Vi bestræber os efter at give dig den bedste oplevelse, så du går herfra tilfreds, stilsikkert og med et smil på læben. Som erfaren og kompetent herrefrisør rådgiver vi om herreklipning, stylingmuligheder og gode hårprodukter. I salonen mestrer vi at klippe og style mænds hår. Vi finder det både inspirerende og udfordrende at eksperimentere med det korte hår.

Vi tilbyder alt inden for herreklip

Der findes et utal af muligheder inden for en lækker og frisk herreklipning. Vi mener, at det er vigtigt, at din frisure signalerer netop det, som du ønsker og har lyst til. En herrefrisure er mere end en traditionel korthårsfrisure – det ved vi, og det ved du. Din personlighed afspejler sig i din frisure. Derfor er det vigtigt at have en frisør, der udfører sit arbejde med fokus på kvalitet og kunden i centrum – det er her, at vi kommer ind i billedet. I salonen har vi brede kompetencer, og derfor kan vi tilbyde alt inden for herreklip. Vi udfører både enkle og komplicerede klipninger, hvor vi mestrer enhver opgave. Hos os vil vi hjælpe og vejlede dig med inspiration til, hvordan du bedst muligt kan udtrykke din personlige stil gennem en flot herreklip, der passer både til dit ansigt og din karakter. Vi sætter en ære i at leve op til dine specifikke ønsker, uanset om du ønsker en klassisk eller moderne stil.

Trimmet hår

Til dig der har en alt for travl hverdag og ikke ønsker at bruge tid på at sætte dit hår hver dag, anbefaler vi trimmet hår. Det vil være en perfekt løsning til netop dig. Med de forskellige længder kan vi skabe lækre former, bløde overgange og helt skarpe kanter, der indrammer dit ansigt og fremhæver dine bedste træk.

Kort hår

Denne klipning går aldrig af mode. Det er den rene, klassiske stil. – et ekstremt tidløst look. Der findes et utal af frisurer inden for kort hår – og der kommer hele tiden nye trends til. Hvis du ønsker mere kant i din korte frisure, kan du kombinere den med forskellige teksturer. Det kan være permanente krøller, der i sine bløde cirkuleringer frisker din stilsikre frisure op. På den måde har du også gode forudsætninger for et følsomt og samtidig dude’t look. Derudover kan det også være en lækker skin fade, der frisker din frisure op. De fleste frisure kræver en oplæring i stylingen, hvis du ønsker at have den helt skarp. Kort hår kan også bæres med et mere blødt udtryk, hvis man ikke ønsker at bruge mange timer foran spejlet.

Langt hår

Langt hår er til manden, der har et lækkert og velplejet hår. Det har længe været populært blandt alle aldre – og det er forståeligt. Det er klassisk og tidløs, men ikke alle kan bære det lange hår. Det kræver den rette hårstruktur, tykkelse og plejning. Denne længde hår giver et utal af muligheder inden for forskellige udtryk og opsætninger.

Børnefrisør

Mærker

1992 By J.M.Keune Keune